Iulia Vântur a cântat în hindi. Care a fost reacția fanilor. VIDEO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 18 ianuarie 2019, 12:40
Iulia Vântur a făcut un pas măreț în cariera pe care și-o consolidează în India. Frumoasa fostă prezentatoare de televiziune a înregistrat o melodie în hindi și a postat-o pe conturile de socializare.

Iulia Vântur a postat pe Facebook și Instagram o înregistrare în care cântă melodia Hero în hindi, iar reacțiile fanilor au fost pe măsura așteptărilor:  „O voce superbă!”, „Frumoasă interpretare. Parcă stilul acesta ți se potriveste cel mai bine!”, „Ești angelică”, „Ești superbă”, „Tu ești un cântec și o încântare”, „Ai un glas frumos, o voce de înger”, „Foarte, foarte frumos. Bravo!”, „Ai o voce minunată! Abia aștept să te văd în rolul principal”, „Super voce”, – sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-au transmis internauții Iuliei Vântur.

My first attempt to sing in hindi. I love this song & movie #Hero #song #hindi #movie #love #life #enjoy #fun ##@soorajpancholi @athiyashetty

Publicată de Iulia Vantur pe Joi, 17 ianuarie 2019

„Prima mea încercare de a cânta în hindi. Ador acest cântec și filmul #Hero #song #hindi #movie #love #life #enjoy #fun ##@soorajpancholi @athiyashetty”, – a scris Iulia Vântur pe rețelele de socializare.

Iulia Vântur și-a făcut debutul ca model, actriță și cântăreață în India, iar activitatea sa este, se pare, foarte apreciată pe meleaguri străine. În plus, zvonurile că Iulia Vântur și Salman Khan, marele actor de la Bollywood, ar trăi o poveste de iubire secretă nu contenesc și tind din ce în ce mai mult să prindă contur cu toate că discreția este o calitate pe care amândoi o promovează.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter