Iulia Vântur debutează la Bollywood. În ce film va juca

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 30 octombrie 2018, 11:01
Iulia Vântur debutează la Bollywood. Fosta prezentatoare TV va juca

 în rolul principal din filmul Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem Soni. Filmul va rula pe marile ecrane începând cu luna mai a anului 2019.

Iulia Vântur, în vârstă de 38 de ani, și-a văzut visul împlinit: „Pasiunea pentru muzică mi-a adus multă satisfacție și colaborări extrem de frumoase în India. Filmul se împletește natural cu muzica, însă este ceva nou pentru mine. În ultimii ani am primit oferte de a juca în filme, însă nu am considerat că trebuie să fac acest pas. Când Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simtit că e o poveste cu morala, cu substanța. Personajul meu din film este o fata simplă, extrem de bună și curată, deși a trecut prin experiențe traumatizante în viață. Este victima unui viol și chiar daca e o straina’ în India, nu numai că își caută dreptatea, dar alături de sotul ei, porneste o adevarata revolutie, luptă pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptățite sau nu au avut curaj să lupte, să-i demascheze pe făptuitori. Exista un tag pe retelele de socializare #NameandShametherapist pe care il folosesc pentru asta. E o luptătoare, ea nu lasă ca acest incident să-i distrugă viata ei și a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care îl întruchipez, cu mesajul puternic transmis de film”,  – a declarat Iulia Vântur.

Iulia Vantur film indian bollywood

„Atât eu cât și partenerii mei de la Studio 5 Elements suntem bucuroși să-i avem pe Iulia Vântur și Jimmy Shergill la bordul fimului Radhu Kyun Gori Main Kyun Kaala. Filmul va trezi multe întrebări depsre iubirea și căldura pe care această țară ar trebuie să le aibă, scenariul abordând un subiect sensibil dar de mare interes social pentru India. Filmul este ca o revoluție, apropiat de mișcarea #metoo., – a declarat producătorul Prernaa Arora.

Iulia Vantir film indian

În film, Iulia Vântur joacă rolul unei tinere din Europa, fascinată de cultura indiană, care isi îndelinește visul de a vizita India: „Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se lasă bătută chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatic, ci din contra, se ridică de jos și luptă. Reuseste cu ajutorul soțului și a prietenilor să meargă mai departe și să lupte pentru dreptatea ei si a celorlalte femei din India. E un proiect din care voi învață multe. Astept cu nerabdare aceasta nouă experiență și mă bucur să colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alături de care voi juca si echipa de la Studio 5 Elements”,  – a mai marturisit Iulia Vântur.

Iulia Vantur film indian bollywood 1

Iulia Vântur a fost susținută și de Salman Khan printr-o postare de încurajare pe conturile de socializare, iar de curând niște fotografii au dat de gol relația pe care o au cei doi.

Citește și – Cum a reacționat Prințul Harry când i s-a prezis că va fi tată de băiețel. Ce nume de alint folosește

Citește și – Cele mai tari costume de Halloween 2018

Sursă foto: arhivă, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter