Iulia Vântur, mesaj pentru Salman Khan: „Iubesc acest look”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 aprilie 2019, 14:47
Iulia Vântur a postat o fotografie cu Salman Khan pe rețelele de socializare și alături a scris un mesaj scurt, dar cuprinzător și cu subînțeles. 

Iulia Vântur a evitat întotdeauna să vorbească despre relația pe care o are cu Salman Khan. Fosta prezentatoare TV nu a recunoscut niciodată că sunt împreună, ci a susținut că între ei este vorba despre o prietenie foarte strânsă, însă nu este prima oară când lasă să se înțeleagă altceva din postările făcute în mediul online. De această dată, Iulia Vântur a postat afișul care prezintă noul film în care va juca celebrul actor de la Bollywood.

Iulia Vântur, mesaj pentru Salman Khan: "Iubesc acest look"

Salman Khan este total schimbat pentru acest rol, iar Iuliei se pare că îi place foarte mult noua sa înfățișare, prin urmare și-a exprimat părerea pe Instagram: „Iubesc acest look!” – a scris Iulia Vântur alături de posterul cu Salman Khan. Filmul se numește Bhran, descrie călătoria unui bărbat și, de fapt, a unei întregi nații, și se va lansa pe marile ecrane în această vară, pe data de 5 iunie. Partenera de film a starului indian va fi frumoasa actriță Katrina Kaif.

Confrom Libertatea, care citează India Today, când Salman Khan a împlinit 53 de ani, pe 27 decembrie 2018, Iulia Vântur i-a oferit cadou un lanț de aur cu un crucifix specific biserice ortodoxe, iar actorul indian a fost plăcut surprins, ba chiar l-a purtat mândru la gât.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter