Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu. O persoană dragă a murit de coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 iunie 2020, 13:22
Iulia Vântur și Salman Khan sunt în doliu după ce un artist de la Bollywood, de care erau apropiați, a murit din cauza infecției cu COVID-19.

Iulia Vântur a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care-și exprimă regretul. Ete vorba de Wajid Khan, în vârstă de doar 43 de ani, unul dintre cei mai apreciați directori muzicali din India, o persoană foarte apropiată de Salma Khan, având în vedere că acesta a compus și cântat mai multe albume pentru filmele lui Salman Khan, printre care se numără: “Dabangg”, “Wanted” și “Partner”.

“Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o ❤️ Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste.” – a scris Iulia Vântur pe rețelele de socializare.

Citește și – Actrița Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri agresive de cancer în același timp

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Vedeta s-a mutat în India și locuiește alături de celebrul actor de la Bollywood, de curând făcând declarații despre relația lor, ținută ascunsă mulți ani de zile.

Citește și –  Cum arăta Gina Pistol în copilărie. Imagini de colecție cu vedeta

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter