Iuliana Luciu, primele declarații despre relația cu Cristian Mitrea

De Unica.ro, pe

Recent, Iuliana Luciu (33 de ani) și Cristian Mitrea (39 de ani) au fost fotografiați de paparazzii Spynews împreună. În imagini pare că cei doi se sărută, însă Iuliana a negat speculațiile.

Iuliana Luciu, primele declarații despre relația cu Cristian Mitrea

„Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Era singurul care putea să mă încălzească. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar.

Era 1 decembrie. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz, chiar dacă este pandemie. Am încredere în prietenii mei. Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz. Și în local era frig.

Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public”, a declarat Iuliana Luciu pentru Antena Stars, citează Spynews.

„Ne știm de foarte mult timp. Nu, este o relație frumoasă de prietenie pe care nu vrem să o stricăm. Am ieșit de multe ori. De obicei, relațiile pe care le-am avut nu le-am expus.

Le-am ținut doar pentru mine și a fost foarte bine. Acum mă focusez pe proiectele pe care le am”, a mai spus actrița.

Ce caută Iuliana Luciu într-un partener? 

„Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înțeleg nebunia și să-mi înțeleagă nebunia. Atunci îți dai seama că el e pentru tine. Când îți găsești jumătatea aia de nebunie, pe care o ai și tu.

Și, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc și eu o familie. Îmi doresc copii la un moment dat. Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie.

Și asta cu relația e la fel. Nu poți să intri într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac niște compromisuri, trec peste orice, mă plictisești, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii.

Nu pot. La mine e în felul următor, dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, declara acum ceva timp Iuliana, potrivit Wowbiz.

Foto: Instagram

Citește și:

Mihai și Iulia Albu, noi conflicte din cauza custodiei fiicei lor. Creatorul a fost dat în judecată

Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

După primul ei născut, o mamă a pierdut 27 de sarcini: „Este frustrant și dureros”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter