Iuliana Luciu și Cristian Mitrea formează un cuplu? Cum au fost surprinși?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 decembrie 2020, 14:58

Recent, Iuliana Luciu (33 de ani) și Cristian Mitrea (39 de ani) au fost fotografiați de paparazzii Spynews sărutându-se. Până acum, niciunul nu a confirmat sau negat speculațiile că ar forma un cuplu.

Iuliana Luciu și Cristian Mitrea formează un cuplu?

În luna septembrie a anului acesta, despre Iuliana se zvonea că ar forma un cuplu cu hairstylistul Marian Capet. Nici acele speculații nu au fost confirmate sau negate.

În anul 2014, Cristian Mitrea a cunoscut-o pe Andreea Mantea (34 de ani) în cadrul show-ului TV Burlăcița. Prezentatoarea l-a desemnat pe luptătorul de MMA câștigător.

La scurt timp de la încheierea emisiunii, cei doi au dezvăluit că vor deveni părinți. În luna a patra de sarcină, cuplul s-a despărțit. Fosta pereche are împreună un fiu, David, în vârstă de 5 ani.

Ce caută Iuliana Luciu într-un partener? 

„Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înțeleg nebunia și să-mi înțeleagă nebunia. Atunci îți dai seama că el e pentru tine. Când îți găsești jumătatea aia de nebunie, pe care o ai și tu.

Și, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc și eu o familie. Îmi doresc copii la un moment dat. Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie.

Și asta cu relația e la fel. Nu poți să intri într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac niște compromisuri, trec peste orice, mă plictisești, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii.

Nu pot. La mine e în felul următor, dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, declara acum ceva timp Iuliana, potrivit Wowbiz.

Foto: Instagram

Citește și:

Mihai și Iulia Albu, noi conflicte din cauza custodiei fiicei lor. Creatorul a fost dat în judecată

Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

După primul ei născut, o mamă a pierdut 27 de sarcini: „Este frustrant și dureros”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter