Janet refuză să îl apere pe fratele ei, Michael Jackson, spre disperarea familiei

De Oana Dinu, pe
Tensiunile în familia lui Michael Jackson au apărut după apariția documentarului "Leaving Neverland", care îi aduce starului grave acuzații de pedofilie. Sora acestuia, Janet, refuză să îi apărarea. 

Sora lui Michale Jackson a atras furia întregii sale familii după ce a refuzat să comenteze acuzele aduse fratelui său în documentarul realizat de Dan Reed, „Leaving Neverland”. O sursă apropiată familiei a dezvăluit pentru presa internațională faptul că artista a luat această decizie pentru că nu vrea să îți pună cariera în pericol, conform Digi24.

„Săptămâna trecută, membrii familiei Jackson au discutat îndelung în legătură cu documentarul şi impactul pe care acesta l-ar putea avea asupra moştenirii culturale a cântăreţului. Toată lumea voia ca Janet să publice un comunicat în care să condamne documentarul pentru că este cel mai cunoscut artist din familie după Michael”, a povestit sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

Aceeași sursă a dat detalii și despre motivul pentru care Janet Jackson nu dorește să vorbească public: „În aceste ultime zile, mai mulţi dintre apropiaţii săi şi-au exprimat dorinţa ca ea să îl apere pe M.J. Dar cariera lui Janet Jackson a făcut întotdeauna notă discordantă cu familia ei şi va continua să o facă (…) Ea nu ştie ce s-a întâmplat şi nu crede că este în măsură să judece orice s-ar fi întâmplat”.

Michael Jackson, acuzat de pedofilie în documentarul „Leaving Neverland”

„Leaving Neverland”/„Părăsind Neverland” este un film documentar difuzat de HBO Go la începutul lunii martie. Producția are în centru un subiect extrem de controversat: abuzurile sexuale asupra unor minori pe care Michael Jackson le-ar fi săvârșit. Șocul vine din partea unor presupuse victime ale regelui muzicii pop, care au povestit în detaliu experiențele traumatice pe care le-ar fi trăit în preajma artistului.

Zvonuri și acuzații legate de acest subiect au apărut încă de pe vremea când Jackson era pe culmile succesului și glasurile celor care l-au acuzat au avut ecou de-a lungul anilor. Un lucru este cert: imensul succes comercial și viața personală foarte controversată l-au ținut pe cântăreț în cultura muzicii timp de patru decenii.

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter