Jennifer Aniston, dezvăluiri cutremurătoare: ”Nu vreau să fiu așa”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 12 februarie 2020, 15:42
Jennifer Aniston a făcut noi dezvăluiri despre copilăria ei și despre relația pe care a avut-o cu părinții săi. Actrița, care a împlinit 51 de ani, a acordat un interviu pentru Interview Magazine în care a vorbit despre momentele din copilărie care au tranbsformat-o în adultul de astăzi.

Întrebată cum reușește să fie mereu pozitivă și să vadă întotdeauna partea bună a lucrurilor, Aniston a răspuns: „În primul rând, acesta este cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus cineva vreodată. Cred că vine de la faptul că am crescut într-o casă destabilizată și în care m-am simțit nesigură, văzând cum adulții nu se purtau frumos unii cu ceilalți și fiind martoră la anumite comportamente umane care m-au făcut să mă gândesc: ”Eu nu vreau să fac asta. Eu nu vreau să fiu așa. Nu vreau să simt acest sentiment pe care îl am acum. Nu vreau ca nimeni altcineva să simtă vreodată așa ceva”.

Așadar, bănuiesc că trebuie să le mulțumesc părinților mei. Poți fie să fii furios sau să fii un martir sau poți spune: „Ai lămâi? Să facem limonadă””; a mai spus actrița de la Hollywood citată de People.

Părinții lui Aniston, Nancy Dow și John Aniston, ambii actori, au divorțat când Jennifer avea doar 9 ani.

Vedeta a mai vorbit în trecut despre copilăria ei și despre relația complicată pe care a avut-o cu mama sa care a decedat în anul 2016.

Ea era model și nu îi păsa decât de prezentare și de felul în care arăta și de felul în care arătam eu. Nu am ieșit copilul model la care sperase”, a povestit Jennifer Aniston în anul 2018.

Tatăl actriței, John, are 86 de ani. De Crăciun, ea a postat o imagine din copilărie, în care apare alături de el.
„Crăciunul alături de unul din creatorii mei”, este mesajul care însoțea fotografia.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Jennifer Aniston și părinții ei.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter