Jennifer Lopez şi Maluma anunță prima lor colaborare muzicală

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 septembrie 2020, 12:25

Jennifer Lopez şi Maluma pregătesc o surpriză de proporții fanilor. Cele două vedete latino vor face publică săptămâna aceasta prima lor colaborare muzicală. Starurile au anunțat pe rețelele de socializare lansarea a două piese intitulate „Pa ti” şi „Lonely”.

Citeşte şi: Jennifer Lopez și Alex nu se mai căsătoresc

Videoclipurile vor fi lansate în data de 24 septembrie, pe TikTok.

„Colaborările pentru piesele „Pa ti” şi „Lonely” cu Maluma sunt aici. Să nu pierdeți „TikTok Live: Behind the Video”, de la ora locală 6:00 p.m. (22.00 GMT)”, a scris Jennifer Lopez, într-un mesaj, pe contul său de Instagram.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

J-Lo și Maluma au înregistrat piesele în urmă cu o lună la Miami, în studiul de înregistrări al celebrului producător columbian Julio Reyes Copello.

Citeşte şi: Maluma are o nouă iubită. Cum arată Vivien, modelul care i-a furat inima artistului

Cei doi artiști s-au întâlnit prima oară la New York, înainte de pandemia de COVID-19, pe platourile de filmare ale comediei „Marry Me”.

Acest film, ce îl are ca protagonist pe Owen Wilson, prezintă povestea unei artiste de muzică pop (J-Lo) părăsită în faţa altarului de iubitul său Bastian (Maluma) şi care este ajutată să iasă din această încurcătură de un bărbat simplu şi modest. Filmul, produs chiar de Jennifer Lopez, urma să fie una dintre marile premieri ale verii în SUA, însă din cauza pandemiei lansarea a fost amânată pentru 14 februarie 2021.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter