Jeremy Renner, acuzat de fosta soție de violență domestică

De Oana Savin, pe
Jeremy Renner, actorul care l-a interpretat pe Hawk Eyes în pelicula „Avengers”, a fost acuzat de fosta sa soție de violență domestică.

Potrivit TMZ, Sonni Pacheco susține că Jeremy a amenințat-o cu moartea de mai multe ori. Acum, cei doi se luptă pentru custodia fiicei lor, Ava, în vârstă de 6 ani.

Sonni a afirmat că, în noiembrie 2018, Renner, în timp ce era beat și se afla sub influența substențelor interzise, ar fi măturisit unei persoane că își dorește să scape de soția sa.

Pacheco a mai spus că fostul ei partener are antecedente în ceea ce privește abuzul de substanțe interzise și violență verbală și emoțională.

Mai mult, Sonni susține că o bonă l-ar fi auzit pe actorul în vârstă de 38 de ani că va merge la casa fostei sale soții pentru a o ucide, după care se va sinucide.

Potrivit documentelor depuse în instanță de Sonni Pacheco, vedeta de la Hollywood ar fi lăsat substanțe interzise la îndemâna fiicei lor.

Din aceleași documente reiese că Jeremy Renner și-ar fi băgat un pistol în gură, amenințând că se va sinucide, după care ar fi tras în tavan, în timp ce Ava dormea în camera sa.

Reprezentantul actorului a transmis, însă, un comunicat în care dezminte acuzațiile făcute de Sonni.

Jeremy a pus întotdeauna pe primul loc binele fiicei sale. Tribunalul trebuie să decidă în acest caz, însă e important să se țină cont de faptul că afirmațiile făcute de Sonni au fost făcute cu un scop clar”, a declarat reprezentantul lui Renner.

Jeremy și Sonni au devenit părinți în 2013, iar în 2014 s-au căsătorit. La nici un an de când au spus „Da”, cei doi s-au despărțit. Până în prezent au avut custodie comună pentru fiica lor.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter