Jon Peters, dezvăluiri despre mariajul cu Pamela Anderson: „Nu există fraier mai mare…”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 17 februarie 2020, 14:13
Jon Peters a dezvăluit pentru Page Six de ce s-a despărțit de Pamela Anderson la doar 12 zile de când s-au căsătorit în secret. Acesta susține că i-a plătit actriței datorii de 200.000 de dolari și i-a cumpărat o nouă garderobă.

Producătorul de film în vârstă de 74 de ani spune că este „un fraier bătrân”.

Am primit-o în viața mea cu brațele deschise și cu dragoste, am avut grijă de ea atâția ani”, a scris într-un email către publicația citată.

Îi plătesc facturi de când a rămas fără bani. I-am cumpărat o garderobă nouă. (…) Când mi-a scris că vrea să se căsătorească a fost un vis devenit realitate. Chiar dacă eram logodit cu altcineva și respectiva trebuia să se mute la mine. Am renunțat la tot pentru Pam”, a povestit bărbatul.

Avea datorii de aproape 200.000 de dolari și sub nicio formă nu le putea plăti și asta e mulțumirea pe care o primesc în schimb. Nu există un fraier mai mare ca un fraier bătrân”, a precizat producătorul.

Pe de altă parte, reprezentanții Pamelei Anderson susțin că Peters este absurd.

Daily Mail scrie că, potrivit unor informații anterioare, Jon este cel care a pus punct căsniciei prin intermediul unui mesaj, la doar trei zile de la nuntă. În mesaj, el vorbea despre finalul „acestui festival uimitor de iubire”.

Tot acest mariaj m-a speriat. M-a făcut să văd că la 74 de ani am nevoie de o viață simplă și liniștită și nu o relație de iubire la acest nivel, cu o persoană atât de cunoscută. Motiv pentru care cred că cel mai bun lucru pe care îl putem face este ca eu să plec de acasă pentru câteva zile, iar tu să te întorci în Canada”, i-ar fi scris Jon Peters celebrei actrițe.

Lumea știe că ne-am căsătorit, iar acum cred că trebuie să mergem pe drumuri separate. Sper că mă poți ierta”, i-ar mai fi transmis producătorul.

Cei doi nu au apucat să completeze actele necesare pentru ca căsătoria lor să devină validă.

Pamela Anderson și Jon peters s-au căsătorit pe 20 ianuarie, iar 12 zile mai târziu au anunțat că se despart.

Cei doi au mai avut o relație în urmă cu 30 de ani. De atunci, fiecare a trecut prin câte patru căsnicii eșuate.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Pamela Anderson și Jon Peters.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter