Justin Bieber, diagnosticat cu boala Lyme

De Oana Savin, pe
Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani a dezvăluit că a fost diagnosticat cu boala Lyme, o infecție cauzată de bacterii purtate de obicei de căpușe. Acesta a făcut anunțul prin intermediul unei postări pe Instagram.

Artistul a povestit cum unii oameni au sugerat că arată ca și cum ar fi „pe meth”, un drog psiho-stimulent ce cauzează stări de euforie, fără să bănuiască care este adevăratul motiv al schimbărilor lui fizice.

Nu și-au dat seama că am fost diagnisticat recent cu boala Lyme și că, în plus, am suferit de o formă foarte gravă de mononucleoză cronică, afecțiune care mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, nivelul de energie și sănătatea generală”, a scris Justin pe rețeaua de socializare.

Cântărețul a mai spus că primește „tratamentul potrivit” pentru a învinge această boală. De asemenea, el a precizat că mai multe detalii referitoare la starea sa vor fi dezvăluite în cadrul unor documentare YouTube despre viața sa.

Veți afla toate obstacolele cu care m-am confruntat și pe care le-am DEPĂȘIT! Voi reveni într-o fomră mai bună ca niciodată”, a subliniat Bieber.

Justin Bieber a făcut această dezvăluire la scurt timp după lansarea piesei „Ymmy”, primul său single solo din ultimii patru ani.

Ce este boala Lyme, de care suferă Justin Bieber

Boala Lyme este produsă de bacteria Borrelia burgdoferi și poate fi transmisă la om prin mușcătura unei căpușe infectate.

Cele mai expuse persoane la această boală sunt cele care locuiesc, ies la iarbă verde sau fac drumeții în zonele cu iarbă și tufișuri.

Doar căpușele ce se atașează de pielea unui om și se hrănesc cu sângele lui timp de 36-48 de ore pot transmite această bacterie ce intră în piele și ajunge în sânge. Infectarea poate fi prevenită prin îndepărtarea cât mai precoce a căpușii.

Boala Lyme mai este supranumită „boala cu 1000 de fețe” din cauza faptului că, afectând întregul organism, simptomele ei mimează pe cele ale altor boli.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter