Justin Bieber și Hailey Baldwin și-au amânat din nou nunta

De Oana Savin, pe
Deși s-au căsătorit civil în urmă cu șase luni, Justin Bieber și Hailey Baldwin au decis să amâne cununia religioasă, nu o dată, ci de patru ori. Mai mult, Hailey este îndemnată să îl părăsească pe faimosul artist.

Drumul către altar al lui Bieber cu Hailey pare tot mai lung pe zi ce trece și există posibilitatea ca marele eveniment să nu mai aibă loc niciodată.

Artistul și-a unit destinul cu cel al nepoatei lui Alec Baldwin în luna septembrie a anului trecut, în secret, la un tribunal din New York. Totuși, ei au promis rudelor și prietenilor o ceremonie fastuoasă la o dată ulterioară. Dar această dată a fost amânată de patru ori până acum.

Sunt căsătoriți de jumătate de an, dar surse apropiate celor doi susțin că celebrul cuplu are probleme și mai multe persoane o îndeamnă pe Hailey să îl părăsească pe Justin, timp în care acesta să își rezolve problemele.

Dezvăluirile vin la scurt timp după ce Bieber, în vârstă de 25 de ani, a vorbit deschis despre problemele sale cu depresia și primește tratament pentru a trece peste această perioadă dificilă.

Ținând cont de aceste aspecte, perechea a decis să amâne ceremonia întrucât ar fi mult prea stresantă, până când Justin se va simți mai bine.

În cele din urmă vor avea o nuntă, dar nu pe asta se concentrază acum. Vor aștepta până ce Justin se va simți mai bine și va fi din nou încântat să se ocupe de planurile de nuntă”, a declarat o sursă pentru People.

La începutul lunii martie, cântărețul a postat pe Instagram un mesaj emoționant, în care le cere fanilor să se roage pentru el deoarece trece prin momente dificile.

De asemenea, el a vorbit într-un interviu acordat Vogue despre problemele sale mintale precum depresia, dependența de sex și neîncrederea în oameni.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter