Kanye West a lansat o colecție de haine pentru Biserică

De Oana Savin, pe
Kanye West a lansat o colecție de haine pentru mers la Biserică. Articolele vestimentare sunt inspirate de concertul pe care rapperul l-a susținut la ediția din acest la festivalul american Coachella, care a avut o puternică influență religioasă.

Hainele, care au fost descrise drept „haine pentru biserică” au fost disponibile în timpul prestației susținute de West duminică dimineață.

Colecția includea piese vestimentare în culori neutre, inscripționate cu sloganuri precum „holy spirit” (Sfântul Duh), „trust God” (Ai încredere în Dumnezeu) și „Jesus walks” (Iisus umblă), acesta fiind și numele unui cântec de-al rapperului.

Prețurile pentru hanorace variau între 165 și 225 dolari, în timp ce o pereche de șosete s-a dat cu 50 dolari.

De asemenea, la vânzare s-a găsit și un poncho simplu, ce costa 75 dolari.

Fanii lui Kanye West au avut reacții amestecate. În timp ce unii au apreciat aspectul hainelor, alții l-au cirticat pentru prețurile exagerate ale articolelor.

Kanye West aduce „Slujba de Duminică” la Coachella, dar nu uitați să vă cumpărați „hainele pentru biserică”. Se pare că Kanye și Iisus vă vor în bluze de 225 dolari și șosete de 50 dolari”, a scris o persoană pe Twitter.

Acum, hainele sunt disponibile și pe site-ul artistului. Culorile predominante ale pieselor vestimentare sunt alb și negru.

Rapperul a susținut concertul chiar în dimineața zilei de Paști (Paștele catolic s-a sărbătorit pe 21 aprilie).

În imaginile postate de fani pe rețelele de socializare se poate vedea cum sute de oameni s-au așezat la rând pentru a putea achizițona articolele puse la vânzare de echipa lui West.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigătorul a 21 de premii Grammy.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter