Kate Middleton a primit o poreclă inspirată de Prințesa Diana

De Oana Savin, pe
Kate Middleton a primit o nouă poreclă, iar aceasta se asemeamănă foarte tare cu cea primită de Prințesa Diana de la cetățenii britanici.

Ducesa de Cambridge întotdeauna uimește în timpul vizitelor oficiale deoarece stă mult de vorbă cu cei veniți să o salute și se apropie de toți copiii care vor să îi vorbească.

În trecut, Kate a afirmat că alți memri ai Familiei Regale râd de ea pentru timpul pe care îl acordă persoanelor care o opresc pe stradă și mereu își dorește să vorbească cu cât mai mulți posibil.

Dar bunătatea și eforturile depuse pe parcursul vizitelor i-au atras o nouă poreclă, ce este inspirată de mama soțului ei, Prințesa Diana.

Diana era deseori numită Prințesa Inimilor deoarece era foarte conectată cu publicul și era foarte implicată în operele de caritate.

Fanii au observat trăsături similare la Kate și au început să o numească Prințesa Copiilor.

Ducesa Catherine este cu adevărat o Prințesă a Copiilor”, a scris o persoană pe social media, potrivit Mirror Online.

Prințesa Copiilor! Alteța sa Regală Ducesa de Cambridge și viitoarea noastră Regină”, a scris o altă persoană.

Un bun exemplu pentru această poreclă este vizita de săptămâna trecută pe care ducesa a făcut-o în Wales. Aici, ea s-a întâlnit cu o fetiță de 3 ani care i-a reproșat că nu arată „ca o prințesă adevărată” deoarece nu are o rochie ca a Cenușăresei. Kate Middleton i-a cerut scuze micuței pentru că nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor sale.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kate, ducesă de Cambridge.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter