Kate Middleton, „certată” de o fetiță de 3 ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 07 februarie 2020, 13:16
Kate Middleton a fost „certată” de o fetiță în vârstă de 3 ani, în timp ce se afla într-o vizită oficială în Țara Galilor.

Ducele și ducesa de Cambridge le-au întâlnit pe Rhian Costello și fiica sa, Annabel, în timpul unei vizite regale în Swansea, Țara Galilor. Iar micuța era entuziasmată că va vedea o „prințesă adevărată”.

Mama micuței a afirmat că Annabel era nerăbdătoare să întâlnească o „prințesă adevărată”, însă Kate Middleton a ajuns să îi ceară iertare fetiței pentru că nu a purtat „o rochie frumoasă”.

Ducesa era îmbrăcată cu un palton marca Hobbs, o rochie Zara și o eșarfă Beulah London, în timp ce William a purtat o jachetă, cămalșă albastră și un pulover verde închis.

Rhian și Annabel au așteptat o oră pentru a întâlni cuplul regal.

Fiica mea iubește poveștile și pe Cenușăreasa și era entuziasmată cp va întâlni o prințesă adevărată. Kate a spus ”Îmi pare foarte rău că nu port o rochie drăguță azi”, iar Annabel a răspuns: „Credeam că vei arăta ca Cenușăreasa”, a povestit mama fetiței.

Dar Rhian a afirmat pentru Daily Mail că, deși nu purta o rochie mare ca a Cenușăresei, Annabel a fost „fascinată” de ducesă.

„Annabel a fost fascinată de ea, s-a dus să o îmbrățișeze și eu am rămas surprinsă când Kate a îmbrățișat-o la rândul ei”, a mai spus femeia.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kate și William în timpul vizitei la Swansea.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter