Keo și Misty, prima poză cu chipul fetiței

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 13 septembrie 2018, 18:16
Keo și Misty au publicat prima poză cu chipul fetiței lor. Cei doi artiști, recunoscuți pentru discreția de care au dat dovadă vizavi de viața personală, și-au făcut curaj și au prezentat-o pe micuța Arya Violette lumii întregi.

Keo și Misty au devenit părinți la finele anului 2017, iar în luna august cei doi și-au botezat fetița în mare secret, la Sibiu. Dacă până acum au fost reținuți în publicarea fotografiilor cu Arya Violette, iată că acum și-au bucurat fanii și prietenii virtuali cu o fotografie minunată.

Misty, iubita lui Keo, si fetita sa

Prima care a postat o imagine cu micuța a fost întocmai Misty, cu câteva săptămâni în urmă, atunci când micuța a împlinit 8 luni.Arya Violette - fetita lui Misty si keo 1

Dacă atunci fotografiile nu lăsau prea mult la vedere, acum putem să susținem că micuța Arya este copia fidelă a părinților săi și este binecuvântată cu niște ochi minunați și foarte expresivi. Cu această ocazie, Keo și-a declarat cu emoție sentimentele: “Arya, dragostea lu’ tati, mă bucură în fiecare dimineață cu cel mai dulce zâmbet din lume” – a scris Keo la poză.

Arya Violette - fetita lui Misty si keo 1

De altfel, artistul este fascinat de rolul de tată pe care-l joacă cu cea mai mare bucurie și cel mai mare devotament: “E o ființă perfectă și ne umple de bucurie în fiecare moment. Ni s-a schimbat atât de mult perspectiva, ne era frică de un milion de chestii și, de fapt, perspectiva ți se schimbă complet. Pentru tine, copilul devine un fel de centrul al Universului tău, nu îți mai este greu. Îți e greu când nu ești cu copilul. E totul foarte frumos”. – declara Keo în urmă cu câteva luni la emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro Tv .

Keo si Misty

 

Misty, pe numele real Alexandra Pavel, și Keo și-au început povestea de iubire încă de pe vremea în care artistul se afla într-o relație cu Andreea Bălan. Dacă la început a fost o legătură neasumată, iată că aceasta s-a transformat într-o adevărată relație și cei doi au decis să meargă mai departe împreună și să devină părinți.

Citește și – Cristi Mitrea, declarație surprinzătoare despre Andreea Mantea: “Suntem o familie până la urmă”

Citește și – Mirela Vaida revine la TV. Ce emisiune va prezenta

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter