La ce trucuri apelează Elena Gheorghe înainte de concert

De Oana Savin, pe
Corzile vocale și condiția fizică sunt foarte importante pentru Elena Gheorghe, care se pregătește pentru primul său concert de muzică armănească.

De câteva zile, artista și-a schimbat puțin tabieturile.

Chiar dacă îmi place să îmi încep dimineața cu o cafea bună, în ultimul timp am renunțat la ea, tocmai pentru a evita deshidratarea, al cărei impact îl resimt imediat la nivelul corzilor vocale”, a afirmat ea.

Ba chiar am și un truc pe care îl folosesc înainte de concerte: consum mai multe acadele, despre care se știe că ajută fantastic la stimularea glandelor salivare, care, la rândul lor, hidratează conrzile vocale. Iar de când am descoperit acadelele de la farmacie, fără zahăr, nu pot decât să spun că sunt foarte fericită”, a dezvăluit Elena.

Însă, acestea nu sunt singurele trucuri la care cântăreața apelează înainte de concerte.

Elena are şi un preparat pe care îl consumã înainte de a urca pe scenã, același pe care îl consuma și Elvis Presley.

Se cheamă chiar The Elvis Smoothie şi este făcut din combinaţia preferată a acestuia: banană şi unt de arahide. Eu adaug câteodată și puţină ciocolată neagră și o cană de lapte de migdale neîndulcit. E o băutură delicioasă și în cazul meu funcţionează de minune, mai ales că e cunoscut faptul că banana, în combinaţie cu ciocolata neagră alungă emoțiile! Pentru că da, trebuie să recunosc,  am emoţii mari pentru tot ce se va întâmpla pe 23 mai!”, a mai dezvăluit artista.

Pe 23 mai,  Elena Gheorghe va susține un concert de muzică armânească la Sala Palatului, având invitați unul și unul: Gicu Coada, Sirma Guci, Steaua di Vreari etc. După succesul înregistrat cu piesa “Luna Albă”, care a depășit 15 milioane de vizualizări pe YouTube, Elena Gheorghe va lansa pe 23 mai şi un nou album de muzică armănească, care va conţine 11 piese.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter