Lady Gaga are un nou iubit

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 03 februarie 2020, 15:53
Lady Gaga are un nou iubit! Cântăreața în vârstă de 33 de ani a încercat să își ascundă noua relație, însă a fost surprinsă alături de un bărbat misterios.

După ce anul trecut s-a despărțit de inginerul de sunet Dan Horton, artista este pregătită să-și deschidă din nou inima. Aceasta a fost fotografiată de paparazzi în timp ce săruta un bărbat brunet, la Miami.

O sursă a declarat pentru E! că Lady Gaga „are o relație cu acest bărbat de peste o lună. Au fost împreună de sărbători și este nebună după el”.

Au petrecut timp în Los Angeles și în afara orașului și stau mult timp acasă la ea. Îl ia cu ea peste tot pe unde merge și nu vor să stea separați”, a mai spus sursa citată.

Gaga și iubitul ei au stat împreună și în acest weekend, într-o cabană din Miami, unde artista s-a relaxat înainte de Super Bowl. În imagini se vede cum cei doi sunt extrem de apropiați și se simt bine unul în compania celuilalt.

Cântăreața s-a aflat în centrul atenției anul trecut după ce s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino și s-a vehiculat că ar avea o relație cu Bradley Cooper. După doar șase luni de la despărțirea de Carino, aceasta a fost văzută în compania lui Dan Horton.

Potrivit E! News, noul iubit al acesteia este Michael Polansky, CEO al grupului Parker cu baza în San Francisco.

Vezi în Galeria FOTO cum arată noul iubit al artistei Lady Gaga.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter