Lady Gaga, mesaj emoționant după victoria lui Joe Biden: „Acum începem să ne simțim calzi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 noiembrie 2020, 13:29
Lady Gaga, una dintre vedetele care l-a susținut pe Joe Binden în cursa pentru Casa Albă, și-a exprimat bucuria victoriei pe rețelele de socializare. Cu ochii în lacrimi, cântăreața a transmis un mesaj emoționant.

Lady Gaga a izbucnit în lacrimi de fericire în timp ce transmitea un mesaj după victoria lui Joe Binden în fața lui Donald Trump. Vedeta l-a susținut pe președintele ales pe durata campaniei și a spus acum ce a însemnat această victorie pentru ea.

Citește și: Lady Gaga, marea câștigătoare la MTV VMA 2020, apariție frapantă la eveniment. Ce ținute a avut artista

„Sper că sărbătoriți cu toții. Sper că toate femeile din această țară știu că există o reală apreciere și o reală schimbare. Sper ca oamenii ale căror voci au fost suprimate de putere să știe că vocile lor au fost auzite. Sinceră să fiu, am rămas fără cuvinte. Este o zi foarte, foarte specială.

O zi în care mulți oameni, care au simțit că trăim permanent într-o stare de teroare și agresiune, știu că s-a terminat. Acum începem să ne simțim calzi. Fie să ne reunim după toate acestea. Aveți grijă de voi! Fiți pașnici! A venit vremea pentru vindecare, pentru odihnă, pentru iubire. Oamenii au decis!”, a transmis Lady Gaga, potrivit Digi24.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga) pe

Chiar înainte de alegerile din SUA, Lady Gaga a avut un schimb de replici tăioase pe Twitter cu echipa de campanie a lui Donald Trump.

„Nimic nu expune mai mult dispreţul lui Joe Biden faţă de muncitorii din Pennsylvania decât să îşi facă campanie împreună cu activista anti-fracking Lady Gaga. Acest efort disperat de a reanima entuziasmul faţă de terna sa candidatură este o palmă dată celor 600.000 de locuitori ai Pennsylvaniei care muncesc în industria fracking (n.r. fracturarea hidraulică, adică extragerea petrolului și a gazelor naturale din stânci aflate la mare adâncime, injectând produse chimice)”, a scris, Tim Murtaugh, șeful de campanie.

Citește și: Cele mai bizare și extravagante ținute purtate de Lady Gaga de-a lungul timpului

„Hei, Tim, Hei, @realDonaldTrump, sunt atât de fericită.  Mă bucur să trăiesc fără să plătesc chirie… în capul vostru”, i-a răspuns vedeta pop.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter