Leo Iorga a murit. Artistul a pierdut lupta cu cancerul

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 02 noiembrie 2019, 17:43
Leo Iorga a murit la 54 de ani. Artistul suferea de cancer de 8 ani, iar în ultima perioadă starea sa de sănătate se agravase.

Vestea decesului a fost dată azi de compozitorul Adrian Ordean. „Acum 5 minute, colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună… DUMNEZEU SĂ-L IERTE. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a anunțat Ordean, sâmbătă, 2 noiembrie, la ora 12.30.

Leo Iorga a murit. Artistul a pierdut lupta cu cancerul

Leo Iorga fusese diagnosticat cu cancer în 2011, însă reușise să înfrunte boala cu ajutorul operațiilor și tratamentelor. Fostul solist al trupei Compact trecuse prin două intervenții chirurgicale majore – îi fuseseră extirpate două tumori, una de la plămâni, în 2011, și una cerebrală, în 2014.

În vara acestui an, Leo Iorga a ajuns din nou la spital, din cauza unei pneumonii. Conform spynews.ro, care cita recent publicația Ciao.ro, soția artistului spera la o minune.

„A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale (…) Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical. Mă rog că Leo să poată să mai trăiască și să mai cânte… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă”, declara Paula, în urmă cu câteva zile în urmă.

Leo Iorga a murit după 8 ani de luptă cu cancerul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter