Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis, de 18 ani împreună. Care este secretul relației longevive

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 decembrie 2019, 17:27
Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis aniverseză 18 ani de relație chiar de Crăciun. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Teodora, în vârstă de 14 ani.

Liana Stanciu și Mihai Georgescu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizz-ul autohton. Liana este cunoscută ca om de radio și televiziune, în prezentafându-se la cârma emisiunii „În direct cu viața” de la TVR 2, Miță este liderul trupei Bere Gratis, iar împreună sunt imbatabili. Liana a vorbit despre secretul mariajului de lungă durată: „De Crăciun împlinim 18 ani de când suntem împreună. În 2005 ne-am căsătorit şi pot să spun că nu există un secret al relației. Încercăm să nu ne enervăm amândoi în acelaşi timp şi să comunicăm cât mai mult. Într-adevăr, sunt zile când vorbim mai mult la telefon. Cred că cel mai important este să avem grijă să nu uităm cât de importanţi suntem unul pentru celălalt şi cât de norocoşi suntem că ne avem” – a dezvăluit Liana Stanciu pentru Libertatea.

Liana Stanciu a dezvăîluit și cum a luat naștere povestea de dragoste cu Miță, având în vedere că nimeni nu le dădea nicio șansă: „Ne-am cunoscut pe scenă, la un eveniment. Eu prezentam şi el cânta. Am făcut primul pas împreună, pe când ne aflam în vizită la nişte prieteni comuni. Nimeni nu ne-a dat vreo şansă. Şi acum, după 18 ani, îi mai surprindem pe unii. Sunt fericită că în relaţie nu am întâmpinat momente deosebit de grele”, – a mai spus soția lui Miță de la Bere Gratis pentru sursa citată.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter