Lidia Buble, prima declarație despre zvonul despărțirii de Răzvan Simion

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 iunie 2020, 12:01
Lidia Buble a avut prima reacție în contextul zvonurilor care susțin că artista și Răzvan Simion nu ar mai forma un cuplu. 

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de peste 6 ani de zile, însă faptul că cei doi nu au petrecut Crăciunul împreună a alimentat o serie de zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit. Cu toate că Lidia Buble a explicat în nenumărate ocazii faptul că nu-l prezintă pe Răzvan Simion părinților din simplul motiv că în familia lor există o regulă clară care spune că partenerul va fi prezentat doar după cererea în căsătorie, gura lumii nu contenește.

Lidia Buble s-a săturat de reacțiile răutăcioase ale internauților și le-a răspuns destul de dur acestora în câteva Instastory-uri: „Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară. Când o să fie ceva, am să anunț personal. Stați liniștiți, că nu o să aflați din presă”  – a transmis Lidia Buble vizibil deranjată de zvonurile că s-ar fi despărțit de Răzvan Simion.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase, solide și energice cupluri din showbizz-ul autohton. În ciuda diferenței de vârstă de aproape 13 ani, cei doi sunt împreună de mult timp și au reușit să depășească toate obstacolele întâmpinate. În anul 2015, Răzvan Simion s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de căsătorie. Prezentatorul de televiziune are doi copii din primul mariaj: Ianca şi Tudor, care locuiesc cu mama lor la Timișoara. Diana Simion și-a refăcut viața sentimentală și de curând s-a afișat alături de noul său iubit.

Vezi mai multe imagini cu Lidia Buble și Răzvan Sumion în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter