Lidia Buble, primul mesaj după ce s-a scris că s-a despărțit de Răzvan Simion

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 iunie 2020, 13:09
Zvonul că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit nu contenește de câteva luni de zile. Cu toate că cei doi nu au confirmat și nici infirmat nimic, tabloidele au speculat o separare și au venit chiar și cu dovezi.

Lidia Buble și Răzvan Simion au petrecut prima parte a păerioadei de izolare la dimiciliu împreună, ba chiar artista glumea și susținea că s-ar putea să iasă 3 din carantină, însă ulterior situația a degenerat. Lidia Buble a plecat la Deva la familia sa, lăsându-l singur pe Răzvan Simion. Acest aspect a ridicat semne de întrebare tuturor, însă acestea au fost și mai mult argumentate de faptul că prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost fotografiat de paparazzi în timp ce ieșea din casa unei femei misterioase.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Dacă la început Lidia Buble s-a arătat deranjată de ceea ce s-a scris despre relația cu Răzvan Simion și chiar a făcut declarații, acum artista a transmis doar un mesaj cu subînțeles. Lidia a postat o fotografie realizată într-un parc din Capitală, iar descrierea a fost una care lasă loc de interpretări: „I.D.G.A.F”. Acest mesaj înseamnă „I don’t give a f**k” (tradus în română „Nu-mi pasă” sau „Nu dau doi bani pe asta”), mesaj care se poate interpreta în acest context al despărțirii.

Citește și – Olivia Steer, teorie șocantă despre vaccinurile anti-gripale. Soția lui Andi Moisescu spne că sunt „cauzatoare de coronavirus”

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de peste 6 ani de zile, însă părinții artistei nu l-au cunoscut personal pentru că în familia lor există o regulă clară care spune că partenerul va fi prezentat doar după cererea în căsătorie.

Citește și  Eclipsă de Lună în zodia Săgetător. Este momentul să ne schimbăm stilul de viață, principiile și mentalitățile

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter