Lidia Buble se retrage din muzică: ”Mă duc către Biserică”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 decembrie 2019, 18:48
Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate și curtate artiste de la noi. Iubita lui Răzvan Simion reușește să se mențină în topuri cu fiecare piesă lansată, dovadă că este iubită de public. Cu toate astea, Lidia Buble a făcut un anunț surprinzător despre cariera sa muzicală.

Lidia Buble, în vârstă de 26 de ani, și-a prezentat noua piesă în platoul Xtra Night Show, ocazie cu care a transmis un mesaj neașteptat. Artista a spus că este hotărâtă în privința viitorului carierei sale și este decisă să se retragă din muzică pentru a se îndrepta către Biserică: „La un moment dat eu o sa ma retrag din industria asta muzicală, ușor, ușor mă duc către Biserică”, a spus Lidia Buble, conform Spynews.

Cătălin Bordea, șocat de declarația artistei, a întrebat-o: ”Cum te duci mă către Biserică?”, iar Lidia Buble i-a răspuns fără să stea pe gânduri: „Mă duc de unde am venit”.

Lidia Buble nu se va retrage momentan din muzică, având o carieră în plină ascensiune, însă planurile sale de viitor nu sunt legate de scena care a consacrat-o, ci de credința în Dumnezeu.

Lidia Buble a fost criticată de-a lungul timpului atât din cauza modului în care arată, unii considerând că artista ar trebui să-și opereze nasul, cât și din cauza faptului că a intrat într-o relație cu realizatorul TV Răzvan Simion, după ce acesta a divorțat de soția sa. Cu toate că atât Răzvan, cât și Lidia au declarat că relația lor a început după ce el s-a separat de soție, se pare că mulți o acuză în continuare pe artistă că i-a stricat acestuia căsnicia. În plus, sunt și oameni care o critică pe cântăreață din cauza faptului că aparține unei alte religii, tatăl ei fiind pastor penticostal.

Vezi imagini provocatoare cu Lidia Buble în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter