Lili Sandu a pierdut filmări și poze unice cu fiul ei: „În viață, uneori, plătești greșeli cu lucruri care îți sunt atât de dragi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 decembrie 2020, 18:49

Lili Sandu a trecut recent printr-o experiență tare neplăcută. La începutul acestei săptămâni, frumoasa vedetă și-a pierdut toate fotografiile și materialele video pe care le avea în telefonul personal din cauza unui update automat al dispozitivului.

Citeşte şi: Lili Sandu, siluetă de invidiat la doar 3 luni de la naștere

Lili Sandu a anunțat pe rețelele de socializare că pregătise o surpriză pentru fanii săi – un video emoționant -, pe care urma să-l facă public în curând, dar acum, toată strădania ei din ultima lună de a finaliza clipul respectiv s-a dus pe apa sâmbetei, materialul fiind automat șters odată cu finalizarea update-ului sistemului telefonului.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Pentru că e #luni. Pentru că iPhone-ul meu a cerut un reset și au fost șterse toate pozele, inclusiv filmări cu bebe pe care nu le mai am. Pentru că deh, nu mi-am făcut back-up. Pentru că în viață uneori plătești greșeli cu lucruri care îți sunt atât de dragi. Pentru că am pierdut cel mai emoționant filmuleț la care am lucrat in ultima lună, ca o surpriză pe care voiam să o postez în curând. Pentru că mi-e teamă să ajung în sală și mi-e tare dor. Pentru că pandemie. Pentru că astăzi am mai multe motive de frustrare ca oricând, dar un zâmbet în colțul gurii de al lui TJ face ca nimic altceva să nu mai fie important”, a scris Lili Sandu într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter