Miracolul lui Lili Sandu: „Aveam șanse 1 la 100 să rămân însărcinată”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 17 februarie 2020, 17:22
Lili Sandu a dezvăluit, vineri, că este însărcinată cu primul ei copil. Doar că aceasta a trecut prin momente îngrozitoare înainte de a rămâne însărcinată.

Vedeta în vârstă de 40 de ani a povestit pe blogul ei personal cum lumea ei a fost dată peste cap când medicii i-au spus că are o șansă la 100 de a rămâne însărcinată.

Era o zi rece și înnorată de noiembrie – exact cum mă simțeam și eu atunci când am ieșit din clinică. Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări: “De ce tocmai noi?”, “Există cumva un criteriu prin care sunt aleși cei care nu pot procreea natural?”, “De ce alții care nici măcar nu-și doresc să aibă un copil sunt binecuvântați și noi nu?”, “Doamne, cu ce am greșit?”. Eu, femeia puternică, femeia pe care cu greu o demoralizai, eu care trecusem prin atat de multe încercări și nu fusesem pusă la pamant, eram acum îngenunghiată, iar sufletul îmi plângea. Dar cu jumatate de glas in mijlocul acelei straduțe, în fața clinicii i-am spus lui Silviu: deci avem o șansă!”, a povestit Lili.

Vedeta și soțul ei, Silviu Tolu, sunt împreună de patru ani și jumătate și își doreau din toată inima să aibă un copil. Doar că totul părea un vis îndepărtat, mai ales după ce au aflat că Silviu, în vârstă de 28 de ani are o problemă.

Miracolul lui Lili Sandu: „Aveam șanse 1 la 100 să rămân însărcinată”

Cum tocmai la Silviu care are 28 de ani sa fie problema? Am trecut printr-un amalgam de stari și sentimente de la întrebările de genul: ‘- Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregatiti?’, ‘ – Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva, cum să fim pregătiți sa creștem un copil care are o informație genetica a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?”. Știu, o mare prostie să gândesc așa și totuși asta era realitatea”, a povestit Lili Sandu.

Începusem sa ma rog si ma detașasem de toate gândurile, analizele, perpectivele pe care le aveam, agațându-mă doar de iubirea pentru Dumnezeu.

Următoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizari in vitro care ne doream sa aiba loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator. Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injectii cu hormoni etc), speranța ca vom avea un copil era mai presus de orice frică”, a continuat ea.

Miracolul lui Lili Sandu

Când se pregăteau să treacă prin procesul unei fertilizări in vitro, Lili și Silviu au aflat că nu mai este nevoie să treacă prin toate aceste greutăți. Miracolul se înfăptuise: era însărcinată!

Știți proverbul ‘Viața bate filmul‘? In dimineața zilei de 15 decembrie, cu un test de sarcină în mână plângeam de fericire, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru acest miracol pe care eu și Silviu îl primisem în dar. Fără a mai fi nevoie să trecem prin procesul FIV, am rămas însărcinată în mod natural”, a precizat ea.

Acum, Lili Sandu este însărcinată în 13 săptămâni și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Lili Sandu și Silviu Tolu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro