Lili Sandu, noi detalii despre botezul fiului ei: „A fost chiar un îngeraș”

De Adelina Duinea, pe

În luna august a anului acesta, Lili Sandu (41 de ani) și Silviu Țolu (28 de ani) au devenit părinți pentru prima dată. Actrița a dat naștere unui fiu, Thomas Jay Cristian.

Duminică, 8 noiembrie, Lili și Silviu și-au botezat fiul. Nașii lui Thomas au fost medicul care l-a adus pe lume și soția lui.

Lili Sandu, noi detalii despre botezul fiului ei: „A fost chiar un îngeraș”

„Am fost inspirați să-i alegem pe ei. Îi iubim deja foarte mult”, a spus actrița pentru Vorbește Lumea. „Și Thomas îi îndrăgește”, a completat Silviu.

„N-a plâns deloc. Deloc, n-a scos un sunet, doar când a fost băgat în cristelniță. A fost probabil speriat și a plâns, după care și-a revenit.

A fost chiar un îngeraș, ne-am mirat și noi. Nu știm cu cine seamănă”, a mai spus Lili.

Imagini de la botez găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Deși își dorea să fie machiată de un profesionist pentru frumosul eveniment, știind că va purta mască, Lili a ales să-și realizeze singură machiajul.

„Mi-ar fi plăcut să fiu și eu ferchezuită, noroc cu rochița și cu părul, că în rest … asta e, ne conformăm”, a spus.

Întrebați de Adela dacă s-a schimbat ceva din comportamentul lui Thomas după botez, Lili a răspuns: „Parcă e mai vesel acum. Râde mai mult”.

Silviu a completat apoi că, fiul lor fiind dintotdeauna liniștit, nu au putut observa o mare diferență.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de aproape cinci ani. Perechea s-a logodit anul trecut, în ziua aniversării de 40 de ani a actriței.

Cum s-au cunoscut Lili Sandu și Silviu Țolu?

Cuplul nu se ferește să vorbească despre începutul poveștii lor de dragoste și nici să dezvăluie care este secretul unei relații fericite.

„Ea a venit cu o prietenă în Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Știam vag despre ea și lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult.

Știam că fusese cântăreață și actriță. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreți”, a povestit Silviu în trecut, tot pentru Vorbește Lumea. „Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă.

M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simțit diferența de vârstă. Când alții au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticentă. Este o diferență de 12 ani între noi.

Intuiția mea a fost să-mi deschid inima și asta am făcut și îi sfătuiesc pe toți să facă asta, dacă simt. Imediat după Istanbul, ne-am reîntâlnit în România.

M-a invitat la o cafea sau la un ceai verde, nu știu ce beam pe atunci. Apoi, au venit tot felul de vacanțe, și prietenia s-a transformat în dragoste”, a adăugat Lili.

Foto: Instagram

Citește și:

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a regretatului ei tată

Prima fotografie cu Mihai Morar și soția lui „împreună”

În custodia cui a rămas fiica Antoniei după divorțul artistei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter