Lisa Sheridan, actrița din serialul „CSI: Miami”, a murit la doar 44 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 28 februarie 2019, 14:15
Lisa Sheridan, actrița cunoscută tuturor din serialul "CSI: Miami", dar și din filmul „Invasion”, a murit la doar 44 de ani. Vestea a îndoliat nu doar fanii serialului, ci și întreaga suflare de la Hollywood.

Lisa Sheridan a fost găsită moartă în locuința sa din New Orleans, iar impresarul său a confirmat tragica veste: „Cu toții au iubit-o pe Lisa foarte mult și suntem devastați pentru că am pierdut-o. A trecut în neființă luni dimineață, acasă, în apartamentul ei din New Orleans. Așteptăm expertiza legiștilor pentru a afla cauza morții”, – a declarat Mitch Clem, impresarul actriței, pentru revista People.

Cauza morții nu este încă elucidată, însă impresarul său dezminte zvonurile conform cărora Lisa Sheridan s-ar fi sinucis: „Familia a confirmat fără echivoc faptul că nu este o sinucidere. Orice acuzație care susține contrariul este 100 la sută nefondată” – a ținut să precizeze acesta pentru sursa citată.

Lisa Sheridan nu s-a căsătorit niciodată, însă a fost logodită la începutul anilor 2000 cu Ron Livingston, actorul  care a jucat în serialul „Sex And The City”. Lisa Sheridan a mai jucat în „The Mentalist”, „Invasion”, „Journeyman”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter