Lora este în doliu. Mama artistei a murit

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 ianuarie 2020, 11:31
Lora este în doliu. Mama sa a murit și artista trece prin momente cumplite. Tristul anunț a fost făcut chiar de cântăreață pe contul său de Instagram.

Lora anunțase zilele trecute că trece printr-o perioadă grea și că se va retrage din mediul online pentru a se dedica familiei sale, lăsând atunci să se înțeleagp cp mama sa se află într-o stare gravă. Din păcate, între timp mama sa a murit, iar Lora a publicat un mesaj emoționant și mai multe versuri dedicate mamei sale pe contul său de Instagram, acolo unde a și anunțat decesul celei care i-a dat viață. Artista și-a însoțit postarea și de două versuri din poezia „Repetabila povară” a regretatului poet, Adrian Păunescu: „Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…”, a scris Lora alături de un mesaj pentru mama sa: „Drum lin mama scumpă..ai plecat cu jumătate din inima mea”.

Lora, în vârstă de 37 de ani, și-a pierdut și tatăl în urmă cu câțiva ani. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, managerul său. În anul 2014, Lora a divorțat de comediantul Dan Badea, iar un an mai târziu își începea relația cu Ionuț Ghenu, cel care tocmai pusese punct unei relații de ani de zile cu actrița Doinița Oancea.

Vezi mai multe imagini cu Lora în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter