Lora, infectată cu virusul Dengue în Bali: ”Doctorița a spus să ne rugăm să fie COVID”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 16:19
Lora a trecut prin momente cumplite în Bali, însă abia acum, ajunsă acasă, în siguranță, și-a făcut curaj să vorbească despre ele.

Lora a mai vorbit despre febra Dengue încă de când era în Bali, dar la momentul acela a mărturisit că doar vecinii lor de vacanță au fost infectați. Acum Lora a venit cu mărturisiri cutremurătoare:  „Țin minte că m-am panicat la un moment dat. Și-am căzut în genunchi și-am început să plâng și m-am rugat foarte tare să mă ajute Dumnezeu. 

Am crezut că este COVID. Nu înțelegeam ce se întâmplă. M-am retras. Mi-era rău. Am început să plâng, m-am super panicat. M-am rugat, dacă e să fie vreun virus, să nu mă îmbolnăvesc și eu odată cu toată lumea. Când se fac ceilalți bine, e ok. Ca să poată să aibă cineva grijă de mine. Așa a fost. Nu era COVID. Era febra Dengue. Un virus foarte periculos. Am fost la analize. Doctorița a spus să ne rugăm să fie COVID și nu Dengue.

Citește și – Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie. Ce reacție au avut fanii

Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. Dup-aia mi-am revenit. Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă. Zeamă de frunze verzi de papaya. O lingură dimineața sau mai mult, dacă puteți, și seara și mențineți trombocitele sus și apă cel puțin 7-8 litri pe zi”, – a dezvăluit Lora în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și  Connect-R, dezvăluire emoționantă: „Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter