Lora nu-și poate reveni după moartea mamei sale: „Pământul se învârte fără mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 31 ianuarie 2020, 13:39
Lora trece printr-o perioadă extrem de grea după ce și-a pierdut mama. Artista nu-și poate reveni și nu poate accepta că cea care i-a dat viață nu-i mai este alături.

Lora, în vârstă de 37 de ani, și-a înmormânatat mama, Mihaela Petrescu, zilele trecute, după ce o lungă perioadă s-a luptat cu nemilosul cancer. Lora s-a retras în ultima perioadă din mediul online și și-a anulat concertele pentru a-i sta alături mamei sale în ultimele clipe de viață. Artista și-a găsit acum puterea să scrie un mesaj pe rețelele de socializare. Lora le-a mulțumit celor care i-au transmis condoleanțe și un gând bun și, totodată, a povestit cum se simte în această perioadă:

„Vreau să știți că încerc… știu că e un proces care necesită timp, cunosc toată teoria. În realitatea pe care o trăiesc acum, multe lucruri nu mai contează, altele nu mai au sens și cel mai ciudat e că Pământul se învârte fără mine. Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea. Mi-ați scris mulți în perioada asta… Mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului… Apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc!”

Lora a mai scris un mesaj pe contul de Instagram în care a dezvăluit ce i-a spus mama sa înainte cu câteva luni să moară, despre momentul în care născut-o: „Ca să respect adevărul istoric, ai fost un bebe destul de liniștit, ai început să te agiți după 3 noaptea, iar când s-a făcut lumină afară ai hotărât să mă convingi că vei scoate nasul la soare. 🙂 N-am fost prea agitată, îmi frecam spatele ca să mai atenuez durerea, am fost organizată, am aranjat cu un vecin să mă ducă cu mașina la spital, cu bagajelul, totul a fost exact la timp, am trecut și de faza cu sala de travaliu, fără urlete jenante, iar la 10.30 când ți-am auzit piuitul m-am liniștit complet…

Erau alții în jur care începuseră agitația. Prioritatea imediată era păpica, ori eu n-aveam ce să-ți dau… Ai fost alăptată de o altă mămică din salon până am avut eu lapte. Următoarea grijă a fost numele… Alt circ, altă bătălie pe care am câștigat-o 🙂 cum-necum, mi-au cam ieșit treburile așa cum am vrut, și ma gândesc acum că Dumnezeu m-a ajutat pentru că am fost rezonabilă, n-am cerut imposibilul… și cu siguranță tot Dumnezeu ne-a adus împreună. Suntem un „tot” destinat să facă bine in viață asta, atât cât se poate și cui merită… să împrăștiem iubire acolo unde e teren fertil, și unde nu mai pot eu, să fii tu ! Putere îți doresc și gânduri bune, protecție divină și ajutor necondiționat de la cei ce te iubesc! Știu că vei fi cu siguranță un OM adevărat!” – Mama ”

Lora și-a pierdut și tatăl în urmă cu câțiva ani. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, managerul său. În anul 2014, Lora a divorțat de comediantul Dan Badea, iar un an mai târziu își începea relația cu Ionuț Ghenu, cel care tocmai pusese punct unei relații de ani de zile cu actrița Doinița Oancea.

Vezi imagini cu Lora și mama sa în galeria foto de mai sus!  

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter