Loredana Groza s-a fotografiat în lenjerie intimă. Fanii au reacționat imediat: “Cam prea mult pentru vârsta ta“

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 01 octombrie 2019, 19:17
Loredana Groza traversează o perioadă plină de transformări benefice. Artista este într-o formă de zile mari și profită din plin pentru a-și etala formele pe rețelele de socializare.

Loredana Groza, în vârstă de 49 de ani, a știut întotdeauna să se reinventeze, iar în ultima perioadă a excelat la capitolul fizic. Artista a apelat la medicul estetician pentru câteva îmbunătățiri, dar și la antrenamente intense la sala de fitness și rezultatul este cel puțin pe măsura așteptărilor.

Loredana Groza a publicat o fotografie pe conturile de socializare în care apare îmbrăcată doar în bikini și un hanorac care lasă la vedere o parte din sâni, iar în picioare poartă șosete. Ei bine, cu toate că mesajele de încurajare și complimentele au curs din plin, iar imaginea a strând rapid mii de aprecieri, au existat și persoane care au criticat-o pentru nuditatea pe care o afișează la vârsta sa: “Cam “prea mult” pentru vârsta ta. Eu te vedeam în postura de doamnă, așa mai nebunatică, zăpăcită, dulce, dar văd că ai trecut în emisfera cealaltă. Te cam duci către pițipoancele astea operate și modificate. Păcat! Dar na…este viața ta, alegerea ta!”, – i-a scris un admirator.

Vezi fotografia incendiară cu Loredana Groza în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter