Lori Lo, fosta concurentă de la „Vocea României”, însărcinată cu primul copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 noiembrie 2020, 12:26

Lori Ciobotaru (30 de ani), fosta concurentă de la „Vocea României”, cunoscută drept Lori Lo, este însărcinată cu primul copil.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Artista, devenită celebră publicului prin participarea la show-ul de talente de la Pro TV, s-a căsătorit la începutul lunii septembrie, iara acum a anunțat pe rețelele de socializare, că așteaptă primul copil. Cântăreața a postat o fotgrafie cu burtica de gravidă, iar din câte se poate observa, nu mai are mult până la naștere.

Citeşte şi: Ce spune Smiley despre relaţia cu o concurentă de la „Vocea României”

Lori Lo a făcut parte din trupa „Life on Mars”, între anii 2010 și 2014. După participarea la „Vocea României” a semnat cu echipa de producție a Innei și s-a lansat solo cu piesele „Sărutul” și „Aprinde-mă”, compuse de Carla’s Dreams. Au urmat apoi alte colaborări muzicale de succes alături de Antonia, Inna, Alexandra Stan și Lariss.

La „Vocea României”, Lori Lo a făcut parte din echipa lui Smiley, iar în acea perioadă se specula că artistul ar avea o relaţie mai mult decât profesională cu tânăra.

„Oi visa eu la cai verzi pe pereţi, dar voi mă cam întreceţi… Legătura mea cu toţi concurenţii este strict profesională. Dacă în viaţa mea ar exista o relaţie nu aş avea niciun motiv să nu o recunosc. Pentru moment însă nu e cazul!”, spunea Smiley atunci presei.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter