Louis seamănă tot mai mult cu Prințul William. Imagine nemaivăzută cu micul prinț

De Oana Savin, pe
Prințul Louis, cel de al treilea copil al ducilor de Cambridge, a împlinit, la sfârșitul lunii aprilie, vârsta de 2 ani. Într-o imagine făcută publică pentru a marca aniversarea micului prinț, se poate vedea cât de mult seamănă acesta cu tatăl său, Prințul William.

Imaginea, realizată de Kate Middleton, a fost trimisă de ducii de Cambridge mai multor persoane care i-au transmis felicitări prințului Louis, cu ocazia zilei sale de naștere.

Fotografia a fost făcută pe proprietatea ducilor de Cambridge de la Anmer Hall, Norfolk și a fost apoi imprimată pe o felicitare.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

Pe spatele felicitării era scris mesajul: „Ducele și ducesa de Cambridge au apreciat gândurile voastre bune atunci când i-ați scris prințului Louis cu ocazia celei de a doua aniversări a acestuia. Acest lucru a fost foarte apreciat de Altețele Lor Regale care vă transmit cele mai calde urări”.

În prezent, Prințul William și Kate au plecat împreună cu cei trei copii ai lor, George (7 ani), Charlotte (5 ani) și Louis (2 ani), în vacanță în Insulele Scilly.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Prințul Louis.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter