Luke Perry, Dylan din „Beverly Hills 90210”, a murit la doar 52 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 04 martie 2019, 21:04
Luke Perry, actorul care l-a jucat pe Dylan McKay în celebrul serial „Beverly Hills 90210”, a murit astăzi, la vârsta de 52 de ani.

Luke Perry a murit în urma unui accident vascular cerebral, după ce săptămâna trecută fusese spitalizat în stare foarte gravă. Cu toate că actorul a fost sedat pentru a permite creierului să se recupereze în urma traumei suferite, se pare că AVC-ul a fost mult prea sever și organismul nu a făcut față. Acesta s-a stins din viață la Spitalul St. Joseph din Burbank, California, în această dimineață.

Luke Perry din Beverly Hills 90210

 

Luke Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica sa, Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama sa, Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi pe fratele său, Tom Perry și pe sora lui, Amy Coder, relatează TMZ.com.

Luke Perry a murit la 52 de ani

Luke Perry a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un reboot al serialului „Beverly Hills, 90210”, însă îndrăgitul actor care i-a dat viață lui Dylan nu făcea parte din noul proiect, deși timp de zece sezoane, între 1990 și 1995 și între 1998 și 2000, acesta l-a interpretat în celebrul serial.

Luke Perry, Dylan din "Beverly Hills 90210", a murit la doar 52 de ani

Alte filme de succes în care Luke Perry s-a făcut remarcat au fost ”Another World”, ”Oz”, ”Jeremiah”, ”Windfall”, „Body of Proof”, iar cel mai recent rol al său a fost cel din ”Riverdale”.

Sursă foto: Hepta, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter