Luke Perry urma să facă nuntă. Se logodise în secret cu iubita lui

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 06 martie 2019, 17:27
Luke Perry și Wendy Madison Bauer și-au ferit întotdeauna relația de ochii presei, dar după moartea actorului mai multe detalii ies la iveală. Starul urma să se căsătorească în secret cu iubita lui.

Luke Perry s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani, în urma unui atac celebral, dar în perioada de spitalizare, toți oamenii dragi i-au fost alături: copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica sa, Wendy Madison Bauer, fosta soţie Rachel „Minnie” Sharp, pe mama sa, Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi pe fratele său, Tom Perry și pe sora lui, Amy Coder, după cum a mărturisit reprezentantul actorului.

Starul din „Beverly Hills 90210” a fost căsătorit timp de 10 ani, între 1993 și 2003, cu actrița Rachel Sharp, mama fiului său Jack, de 21 de ani, și a fiicei sale, Sophie, de 18 ani, care se afla într-o vacanță în Africa atunci când tatăl său a fost internat.

Rachel Minnie Sharp si Luke Perry

După divorț, acesta și-a găsit iubirea în brațele lui Wendy Madison Bauer (44), femeia care a stat lângă el până în ultima clipă de viață. Deși nu se cunosc detalii legate de perioada când au devenit un cuplu, când s-au logodit sau ce planuri de căsătorie și-au făcut, aceștia au apărut împreună pe covorul roșu la Premiile GLAAD Media Awards, în aprilie 2017, conform People.

Wendy Madison Bauer si Luke Perry

Conform presei internaționale, cei doi plănuiau să ajungă în fața ofițerului stării civile înainte de moartea actorului. Informațiile ar fi fost dezvăluite de Arnold Robinson, reprezentantul lui Luke Perry, scrie Libertatea.ro.

În timp ce împărtășea cu redactorii publicației People amintiri legate de bunul ei prieten, actrița Patricia Arquette a spus că Bauer și Perry se potriveau perfect.

„Bucuria lui a fost să fie tatăl copiilor, Jack și Sophie, și a găsit adevărata bucurie și fericire cu marea sa dragoste, Madison. Este o adevărată pierdere pentru toți cei care l-au cunoscut și pentru aceia care nu a făcut-o”, a mărturisit Arquette.

Cine este logodnica lui Luke Perry

Baur a lucrat în industria de divertisment timp de 12 ani înainte de a obține diploma de masterat în psihologie clinică de la Universitatea Antioch, în 2011. Aceasta a jucat în câteva producții de televiziune, cum ar fi „The Mentalist”, „House” și”Crash”, sub numele de Madison Bauer.
Ca terapeut, aceasta a lucrat și cu persoane din lumea showbizului, iar despre această experiență a spus că este o provocare unică: „Industria de divertisment are propriile ei provocări unice: zile lungi de lucru la ore neobișnuite, departe de casă timp de câteva săptămâni sau luni, salariil neregulate și nevoia de a căuta întotdeauna următorul loc de muncă”, a scris aceasta pe propriul site.
Sursă foto: Hepta.ro

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter