Lupo, câinele Prințului William și al lui Kate Middleton, a murit

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 17 decembrie 2020, 14:27

Kate Middleton (38 de ani), Prințul William (38 de ani) și cei trei copii ai lor sunt în doliu după ce câinele familiei, Lupo, s-a stins din viață. Cuplul regal a vorbit despre deces duminică, 22 noiembrie.

Perechea a publicat în mediul online o imagine în care apare Lupo, fotografie alături de care au scris: „Weekendul trecut, dragul nostru Lupo s-a stins din viață. A fost în inima familiei noastre timp de 9 ani. Îi vom simți lipsa – W & C”.

Kate și William au trei copii, Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (2 ani).

Lupo, câinele Prințului William și al lui Kate Middleton, a murit

Lupo a fost unul dintre puii Ellei, câinele părinților lui Kate, Carole și Michael Middleton.

Kate și William l-au adoptat pe Lupo în perioada sărbătorilor de iarnă ale anului 2011, la 8 luni de la nunta lor. Lupo era atât de popular încât în anul 2014 a devenit personajul principal al unei cărți pentru copii.

De-a lungul trecerii anilor, cuplul și alți membri de familie au fost ocazional fotografiați alături de patruped. Mai mult decât atât, Lupo a apărut și în câteva dintre portretele oficiale ale perechii.

„Lupo, patrupedul mult iubit al surorii mele Catherine și al familiei sale s-a stins din viață”, a scris James, fratele lui Kate, pe contul personal de Instagram. „Lupo a fost fiul Ellei, fratele lui Zulu, Inka & Luna. Avea 9 ani.”

„Nimic nu te poate pregăti pentru pierderea unui câine. Pentru cei care nu au avut unul, poate fi dificil de înțeles. Cei care au iubit un câine știu adevărul: un câine nu este un simplu animal de companie; este un membru al familiei, cel mai bun prieten, un camarad loial, un profesor și un terapeut.

Mulți oameni m-au contactat de-a lungul anilor și mi-au vorbit despre durerea pierderii unui câine. Pentru mulți, este aproape comparabilă pierderii unui om pe care l-ai iubit.

Decesul lui Lupo a adus cu el un val de emoții pe care le-am simțit în momentul în care am pierdut primul meu câine, pe Tilly, în anul 2017. Încă doare.

Am aprins o lumânare și am luat-o pe Ella, mama lui Lupo, la o plimbare pentru a ne aminti de el. Tilly și Mini te vor aștepta. Nu te vom uita”, a mai scris James.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Sacrifciul Prințului Harry pentru Kate Middleton. „Au avut o înțelegere”

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Elon Musk devine al treilea cel mai bogat om din lume, surclasându-l pe Zukerberg

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter