Macaulay Culkin și-a dat părinții în judecată la vârsta de 14 ani

De Oana Savin, pe
Macaulay Culkin a cunoscut succesul la o vârstă fragedă, însă copilăria sa a fost marcată de părinții abuzivi. După ce a fost abuzat atât fizic cât și emoțional, la vârsta de 14 ani, tânărul actor a decis să își dea părinții în judecată.

O perioadă lungă de timp a ales să nu vorbească despre copilăria lui nefericită și mai ales despre momentul în care a fost nevoit să părăsească Hollywood-ul și implicit cariera de actor.

Potrivit lui Culkin, cel care l-a împins să abandoneze tot a fost propriul său tată.

Citește GRATUIT numărul de septembrie al Revistei Unica în format digital!

„Călătoream prin toată țara și eram închis într-o cameră cu un om care nu mă plăcea. Un om rău. Care m-a abuzat fizic și psihic. Pot să vă arăt cicatricile mele. Era gelos pe mine și mă amenința: „Fă așa sau te lovesc”. Tot ceea ce a încercat să realizeze în viață mie mi-a ieșit chiar înainte de 10 ani”, a povestit actorul într-o emisiune a lui Marc Maron și citat de Metro.co.uk.

La 14 ani Macaulay și-a dat părinții în judecată pentru abuz și susține că acesta a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat.

„Separarea noastră din 1994 a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat şi care m-au făcut să părăsesc industria filmului. Îmi doream o pauză şi le-am zis părinţilor aşa: eu renunţ, să ştiţi, sper că aţi făcut banii pe care vi i-aţi dorit, pentru că nu vor mai veni alţii de la mine”, a mai povestit actorul.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Macaulay Culkin.

Sursă foto: pROFIMEDIA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter