Madonna a cântat alături de fiul său, într-un bar din New York, de Anul Nou VIDEO

De Oana Savin, pe
Madonna a susținut un recital în barul Stonewall Inn din New York, imadiat după miezul nopții, de Anul Nou. Pe scenă a urcat și fiul artistei, David Banda, ambii apărând neanunțați.

Madonna, care este ambasadoarea comemorării a50 de ani de la revoltele izbucnite în barul din Greenwich Village, a ținut o cuvântare și a interpretat două piese acompaniată la chitară de David.

Vedeta a cântat „Like a Prayer” și a interpretat o variantă proprie a piesei „Can’t Help Falling in Love” a lui Elvis Presley.

Sunt mândră să fiu aici, în locul în care a debutat mișcarea pride, în legendarul bar Stonewall Inn, la venirea unui nou an”, a declarat Madonna, citată de Hollywood Reporter.

Ne-am adunat în noaptea aceasta pentru a sărbători 50 de ani de revoluție”, a mai spus ea.

Totodată, artista a pledat pentru bunătate.

Dacă nu ne-am grăbi şi am încerca să ne cunoaştem unul pe celălalt cu adevărat, ne-am da seama că toţi sângerăm în aceeaşi culoare şi că toţi avem nevoie să iubim şi să fim iubiţi. Să ne amintim pentru cine şi pentru ce luptăm- pentru noi înşine, unul pentru celălalt, dar şi mai important, pentru ce luptăm! Să ne gândim un pic în ce fel putem să aducem mai multă dragoste şi pace în 2019, să vedem cum putem să facem mai multe fapte bune la întâmplare. Poate vom găsi o fereastră prin care să pătrundă lumina. Sunteţi pregătiţi”, a afirmat Madonna.

Momentul a fost filmat de fanii reginei muzicii pop și a fost distribuit pe rețelele de socializare.

Stonewall Inn este un bar gay din New York. Revoltele izbucnite aici în 1969 împotriva raidurilor poliţiei sunt considerate punctul de pornire al campaniilor pentru drepturile LGBTQ.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter