EXCLUSIV! Pășește în culisele ședinței foto cu Delia pentru numărul de noiembrie al revistei Unica

De Bianca Prangate, pe
Coperta Unica de noiembrie este cu adevărat inedită, prezentând o Delia așa cum nu ai mai văzut-o până acum: desprinsă din desenele animate, gata de joacă și distracție.

În luna noiembrie, o vom vedea pe Delia într-o ipostază absolut inedită – cea de personaj de desene animate! Ea și-a împrumutat vocea personajului Văcuța Dramatică, în desenul animat „Aventurile Fraților Urși: Filmul”. „Aventurile Fraților Urși” („We Bare Bears”) este un serial american de desene animate plin de surprize, care a câștigat nenumărate premii de la lansarea din 2015 și până acum, printre care și BAFTA Children’s Award. După succesul fulminant al serialului, urmează o nouă etapă, și anume „Aventurile Fraților Urși: Filmul”, film a cărui premieră va avea loc în data de 21 noiembrie, la ora 17:20, pe Cartoon Network.

Abia când o vezi pe Delia în carne și oase, pozând în fața camerelor, îți dai seama că ea este un personaj în sine – dansează, râde, sare în sus, se apleacă, se joacă, zâmbește ștrengărește, face cu ochiul, se prostește. E un spectacol să o observi și te întrebi dacă nu cumva a coborât chiar ea dintr-un desen animat, atât de hazlie este priveliștea.

Însă atunci când camerele se opresc, Delia se calmează. Zâmbetul ei nu mai este ștrengăresc, este tainic. Vocea ei sună cumva diferit față de cea pe care o are la televizor – pare mai copilăroasă, mai caldă, mai suavă. Este puțin obosită și îi este foame – astea sunt exact părțile mai puțin glamorous ale profesiei ei, după cum povestește chiar ea: „Glamorous e rezultatul muncii, nu munca în sine. E muncă, muncă, muncă, niciodată piua”.

Dacă vrei să vezi cu ochii tăi cum a arătat Delia în culise, la ședința foto, următește videoclipul pe care l-am pregătit pentru tine.

Numărul de noiembrie al revistei Unica poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând cu 22 octombrie.

Concept: Raluca Hagiu, Irina Hartia

Foto: Ștefan Dani, PR

Ilustrație: Daniela Mihăilescu

Make-up: Alexandru Abagiu Hair style: Adonis Enache

Video: Cosmin Nistor

Montaj video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter