Marilu Dobrescu și iubitul ei, atacați în parcarea unui supermarket

De Unica.ro, pe

Vloggerița Marilu Dobrescu și iubitul ei, Iustin Petrescu, au fost atacați de un grup de băieți în parcarea unui supermarket. În timp ce cuplul se afla în mașina lor, șoferul mașinii de lângă a aruncat mai multe gunoaie pe fereastra automobilului.

Marilu Dobrescu și iubitul ei, atacați în parcarea unui supermarket

După gestul acestuia, Marilu a scos telefonul și l-a filmat zicând: „Această persoană și-a aruncat toate gunoaiele. De ce ai aruncat pe jos?”. Tânărul din dreapta șoferului a strigat: „Pune-l pe Facebook!”. „O să te vezi pe Instagram de multă lume, stai liniștit”, a răspuns Marilu.

„O să ajungă undeva video-ul ăsta și ți-am luat și numărul. Ca să știi. E frumos ce faci?” Într-o altă filmare, șoferul respectiv este surprins adunând gunoaiele și aruncându-le în mașina perechii înjurând.

„Eu voiam să mă duc cu tot ce filmasem la secția de Poliție ca să-i denunț”, mai spune Marilu pe YouTube. „Eram curioasă și de reacția Poliției.” Vloggerița bănuia că mașina nu era a șoferului, ci a tatălui lui și voia ca proprietarul să știe ce se întâmplă în mașina lui.

„L-am rugat pe Iustin să mute mașina noastră ca să plecăm, dar să trecem prin fața mașinii lor astfel încât să pot să fac poză la numărul de înmatriculare. Atunci au degenerat lucrurile. Eu fiind cu telefonul scos și ei văzând că fac chestia asta, s-au enervat.”

Ulterior, tinerii au început să urmărească perechea din mașina lor, moment în care Iustin a decis să oprească. Gașca a ieșit din mașină, unul dintre băieți a lovit cu picioarele mașina perechii, apoi a izbit un coș de cumpărături în ea.

Marilu a fost sunată de tatăl șoferului

Iustin a ieșit apoi din mașină vorbind cu agentul de la 112. „Același care a dat și cu căruciorul a început să spună: «O să-ți omor soția». Vezi Doamne, că mă omoară pe mine. Când au realizat că Iustin vorbea la telefon cu Poliția, s-au speriat, au urcat în mașină și au plecat instant. (…)

Nu mai puteam să vorbesc. (…) Nu mai știam să fac nimic. Am fost în șoc îngrozitor. Putea să iasă cineva foarte rănit din treaba asta.” Deși au mers la Poliție, Marilu și Iustin nu au putut depune plângere.

Ulterior, Marilu a aflat identitatea tuturor celor din mașină. „Oameni care-i cunosc pe acești puști au ajuns la mine. Am aflat foarte multe lucruri.”

Apoi am primit un telefon, de la tatăl celui care conducea, celui care a aruncat gunoaiele. „A fost deranjat de ce s-a întâmplat, dar în același timp, exprimarea a fost un fel de: «Trăim în România, sunt gunoaie peste tot».”

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Diana Sar din serialul „Vlad”, infectată cu noul coronavirus: „Am sunat la 112”

Oana Roman, despre un moment de cumpănă din viața sa: „Era să mor! Am făcut o operație care a durat 9 ore”

EXCLUSIV! Dana Rogoz, fără secrete în numărul de decembrie al revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter