Mauricio Islas s-a gândit la sinucidere. Drama prin care a trecut celebrul actor de telenovele

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 25 octombrie 2019, 13:39
Mauricio Islas este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din „Amor Real”, „Prisionera” sau „Primer amor... a 1000 x hora”. Însă acesta a trecut printr-un moment atât de dificil încât s-a gândit chiar și la sinucidere.

Islas a fost pe punctull de a plăti cu închisoare o episod de iubire cu o tânără actriță. În anul 2004, actorul a fost implicat într-un scandal sexual când cântărețul Jose Luis Rodriguez l-a acuzat că a abuzat de fiica sa, Genesis Rodriguez, care avea atunci 17 ani.

După mai mulți ani de la incident, Mauricio Islas a recunoscut că s-a gândit în acel moment la sinucidere.

Mauricio Islas s-a gândit la sinucidere. Drama prin care a trecut celebrul actor de telenovele

Mauricio Islas

Da, am fost dispus și am ajusns să mă gândesc la asta (n.r. la sinucidere). Vine un moment în care simți că ai pierdut totul până îți dai seama că nu este așa. Este foarte dificil pentru că simți că toată lumea te judecă, vorbește, iar tu te afli în mijlocul unei probleme despre care eu am decis să nu vorbesc”, a povestit actorul de telenovele.

„Rezultatul a fost cel pe care îl așteptam. Sunt aici, sunt afară, nu am fost închis și nu mi-am pierdut slujba”, a precizat el, citat de Las Estrellas.

Actorul mexican în vârstă de 46 de ani a fost reținut atunci doar câteva ore, la Miami. Islas a explicat că este recunoscător că acest lucru i s-a întâmplat în Statele Unite și nu în Mexic.

Acolo ești nevinovat până când se dovedește contrariul. În Mexic ești vinovat până când îți dovedești nevinovăția”, a explicat el.

Mauricio Islas și Genesis Rodriguez au jucat împreună în telenovela „Prisionera” și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Deși era căsătorit, soția actorului de atunci, Patricia Villasana a decis să îi rămână alături. Totuși, doi ani mai târziu, aceștia au divorțat.

Mauricio Islas s-a gândit la sinucidere. Drama prin care a trecut celebrul actor de telenovele

Genesis Rodriguez

Când a aflat că Islas și fiica sa au întreținut relații sexuale, tatăl fetei a depus o plângere la autorități în care l-a acuzat pe actor de abuz sexual împotriva unei minore.

Actorul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu Genesis, însă a explicat că totul s-a petrecut cu acordul ei, în timpul unei petreceri.

Islas a fost achitat, însă a fost nevoit să își ceară scuze publice și să presteze 100 de ore în folosul comunității. De asemenea, a fost obligat să doneze 5.000 de dolari unei organizații care ajută tinerii ce au fost victime ale abuzurilor sexuale.

În prezent, Mauricio Islas formează un cuplu cu actrița Paloma Quedaza, cu care are doi copii: Frida și Emiliano.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter