Megan Fox a depus actele de divorț de actorul Brian Austin Green

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 26 noiembrie 2020, 15:51

La finalul lunii mai, actorii Megan Fox (34 de ani) și Brian Austin Green (47 de ani) au confirmat că s-au separat. În prezent, actrița formează un cuplu cu rapperul Machine Gun Kelly (30 de ani).

Megan Fox a depus actele de divorț de actorul Brian Austin Green

Megan a depus actele de divorț miercuri, 25 noiembrie, cu o zi înaintea Zilei Recunoștinței și după trei de la debutul noii sale relații pe covorul roșu al premiilor AMAs.

Fosta pereche are împreună trei fii, Noah Shannon (8 ani), Bodhi Ransom (6 ani) și Journey River (4 ani). Brian mai are un fiu, Kassius (18 ani), din fosta relație cu actrița Vanessa Marcil.

Și Machine Gun Kelly are o fiică în vârstă de 12 ani, Cassie, dintr-o fostă relație. Megan și Brian s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Hope & Faith, în 2004.

Megan avea atunci 18 ani, iar Brian 30. După doi ani de relație, cuplul s-a logodit în noiembrie 2006. În februarie 2009, au anulat logodna. Un an mai târziu s-au împăcat, la scurt timp oficializându-și relația.

După cinci ani de mariaj, Megan a depus actele de divorț. Tot atunci, cei doi dezvăluiau că vor deveni părinți pentru a treia oară. Anul următor s-au împăcat.

Megan și Machine Gun Kelly s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției Midnight in the Switchgrass. În timpul podcastului său, Brian a dezvăluit că actrița a revenit de la filmări și i-a cerut o pauză.

Deși inițial despărțirea a fost amiabilă, fostul cuplu a avut mai multe conflicte în mediul online.

„Se străduiesc să se înțeleagă”, a declarat o sursă apropiată actriței pentru People. „Este o situație dificilă. Ca tată, Brian este grozav. Este minunat cu fiii lui.

Problema e că este înverșunat din cauza relației lui Megan. A fost foarte greu pentru el. Comportamentul lui este destul de imatur când vine vorba de ea. Știe cum să o enerveze”, a mai dezvăluit o altă sursă.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Actrița Diana Sar din serialul „Vlad”, infectată cu noul coronavirus: „Am sunat la 112”

EXCLUSIV! Dana Rogoz, fără secrete în numărul de decembrie al revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter