Meghan Markle, acuzată că „trăiește într-o lume artificială”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 13 februarie 2020, 12:48
Meghan Markle a fost acuzată de către scriitoarea australiană Germaine Greer că nu îl iubește pe Prințul Harry și că „trăiește într-o lume artificială”.

Celebra autoare feministă a criticat nunta din 2018 a cuplului regal că a fost „plină de celebrități”. De asemenea, ea a sugerat că Harry s-a îndrăgostit de Meghan deoarece „căuta o cale de ieșire” din Familia Regală.

„Tot ce pot spune este că ar fi bine ca ea să l iubească. Dacă s-a prefăcut în tot acest timp – oh Doamne, ce nenorocire”, a spus Greer, citată de Metro.co.uk.

Făcând referire la nunta ducilor de Sussex de la capela St George de pe domeniul Windsor, la care au participat personalități precum Oprah și George și Amal Clooney, ea a spus că a avut impresia că fosta actriă americană Meghan „trăia într-o lume complet artificială”.

Întrebată ce crede că se va întâmpla cu cei doi, Germaine a declarat: ”Dacă scapă de această jurisdicție a Firmei (A Palatului Buckingham) și fac lucrurile în felul lor rezultatul ar putea fi dezastruos”.

Meghan Markle și Harry locuiesc în prezent în Canada împreună cu fiul lor Archie și se pregătesc să renunțe la monarhie, precum și la titlurile lor regale. Totul, pentru a avea independență financiară.

Potrivit Palatului Buckingham, ducii de Sussex își vor începe noua viață, departe de îndatoririle regale în primăvara acestui an.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și soția sa, Meghan.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter