Meghan Markle „ia în considerare să candideze la președinția Statelor Unite”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 13:56

Meghan Markle (39 de ani) nu a renunțat la cetățenia ei americană pentru a-și păstra deschisă calea către politică.

Meghan Markle „ia în considerare să candideze la președinția Statelor Unite”

Ducesa de Sussex „ia în considerare în mod serios candidarea la președinția Statelor Unite ale Americii”, a spus o sursă apropiată ei, pentru Vanity Fair, citează Mirror.

Prințul Harry (36 de ani) și Meghan Markle le-au vorbit recent cetățenilor americani, încurajându-i să voteze în alegerile care urmează.

Totodată, cuplul a rugat votanții să „respingă discursurile de ură, dezinformarea și negativitatea din mediul online”.

Vorbind cu Vanity Fair, sursa mai mărturisea: „Unul dintre motivele pentru care nu voia să renunțe la cetățenia americană era pentru că așa avea opțiunea de a intra în politică”.

„Cred că, în cazul în care Meghan și Harry ar renunța la titlurile lor, ea ar lua serios în considerare candidarea la președinția SUA”.

Cu toate acestea, alte surse susțin că Meghan nu are asemenea intenții în ciuda implicării sale recente în acest subiect.

„Deși nu poate nimeni nega că este interesată de politică ca subiect, nu are ambiții să cultive o carieră în acest domeniu.”

Prințul Harry ar putea deveni cetățean american

Dezbaterea a urmat speculațiilor că Harry ar putea solicita cetățenie americană. Recent, prințul a declarat că nu va putea vota în „aceste alegeri” – unii înțelegând că are planuri să devină cetățean american.

 „Alegerile acestea, nu voi putea vota în SUA”, a spus Harry, înainte de a explica că nu a mai votat niciodată nici în Regatul Unit din pricina protocolului regal.

Deși nu este ilegal ca membrii familiei regale să voteze în Regatul Unit, implicarea lor în politică este văzută ca o încălcare a protocolului.

Neutralitatea politică a familiei regale este privită drept cheia menținerii echilibrului într-un stat în care deciziile politice aparțin unui guvern ales de popor.

„Când votăm, valorile noastre sunt puse în acțiune, iar vocile noastre sunt auzite. Vocea ta este un reminder că meriți să fii auzit și contezi, pentru că ăsta este adevărul”, a mai spus Meghan.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Gina Pistol a făcut primele declarații despre sarcină! „Noi acum înseamnă TREI!”

Cum arată Gabriela Spanic acum? Concurează alături de un român în competiția „Dacing with the Stars”

Crina Abrudan s-a fotografiat nud la 42 de ani! Are o siluetă trasă prin inel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter