Meghan Markle, mărul Discordiei între Prințul Harry și David Beckham

De Unica.ro, pe
Meghan Markle și Prințul Harry au decis să se retragă din rolul de seniori ai Casei Regale britanice și să locuiască, în marea parte a timpului în Canada. Publicațiile de peste Ocean au scris că ducesa de Sussex încearcă să îl îndepărteze pe soțul ei de familia sa, iar acum s-a aflat că tot ea a fost cea care l-a distanțat de David Beckham.

Harry și fostul fotbalist erau foarte buni prieteni, Beckham și soția acestuia, Victoria, fiind invitați și la nunta cuplului regal, în mai 2018. Doar că relația lor s-a răcit, iar asta din cauza lui Meghan.

Totul a început în anul 2017, când Prințul Harry ar fi fost la un pas să renunțe la prietenia sa cu David Beckham, în urma unei discuții aprinse. Atunci, ducele de Sussex l-a întrebat pe David dacă soția lui a divulgat în presă informații despre Meghan.

Markle credea că cea care oferă detalii personale despre ea este Victoria Beckham și i-a spus asta și Prințului Harry.

„Meghan a fost furioasă. În mod inexplicabil, s-a temut că Victoria acţionează din umbră… Dar ideea că soţia lui Beckham ar suna personal jurnaliştii ca să le spună picanterii despre Meghan este ridicolă”, au declarat surse apropiate ducilor de Sussex pentru The Sun.

Harry este foarte protector cu Meghan și a decis să se ocupe de această problemă, contactându-l direct pe vechiul lui prieten, David. Harry a fost foarte politicos, dar evident a fost o schimbare ciudată, iar David a fost îngrozit. El l-a lămurit pe Harry, dar lucrurile au fost ciudate o perioadă”, a mai spus sursa citată.

Încet, încet, relația dintre David Beckham și Prințul Harry al Marii Britanii s-a îndreptat, iar cei doi și-au reluat prietenia. Mai mult, și Meghan Markle a legat o strânsă prietenie cu Victoria Beckham.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Prințul Harry, Meghan, David și Victoria Beckham.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter