Meghan Markle, primul job după ce a părăsit familia regală

De Oana Savin, pe
Meghan Markle pare că vrea să își refacă cariera de actriță acum că a părăsit Familia Regală britanică. Soția Prințului Harry are deja un nou job, la câteva săptămâni după ce s-a mutat în Canada pentru a începe o nouă viață cu ducele de Sussex și fiul lor, Archie.

Potrivit unor zvonuri apărute în presa din străinătate, Meghan va apărea într-un serial difuzat de Netflix, alături de prietena ei, Jessica Mulroney, aceasta din urmă promovând show-ul pe pagina ei de Instagram.

Serialul se va numi “I do, redo” (Spun da, din nou)  și va fi despre persoane care se căsătoresc pentru a doua oară. Serialul va avea ca personaje principale 10 cupluri ale căror nunți au fost dezastruoase. Aceste cupluri au posibilitatea de a-și reînnoi jurămintele și de a avea o petrecere la care au visat.

Deși s-au spus că Markle va apărea în acest serial, se pare că acest lucru nu se va întâmpla. O sursă de la Palatul Buckingham a declarat pentru Daily Mail că aceste afirmații sunt „total neadevărate”.

Totul vine la scurt timp după ce Meghan Markle a fost acuzată de scriitoarea australiană Germaine Greer că „trăiește într-un lume artificială” și că ar mima iubirea pentru Prințul Harry. Aceasta a precizat că dacă ceea ce crede ea este adevărat, căsnicia lor va avea un final „dezastruos”.

Tot ce pot spune este că ar fi bine ca ea să-l iubească. Dacă s-a prefăcut în tot acest timp – oh Doamne, ce nenorocire”, a spus Greer.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Meghan Markle

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter