Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

De Adelina Duinea, pe

Noi documente obținute de E! News, arată că Meghan Markle (39 de ani) a fost implicată în redactarea biografiei neautorizate Finding Freedom, scrisă de reporterii regali Omid Scobie și Carolyn Durand.

În respectivele documente, avocații Ducesei de Sussex susțin că nici Meghan, nici Prințul Harry (36 de ani) nu au discutat sau colaborat cu Omid și Carolyn direct.

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Cu toate acestea, reprezentații lor legali au dezvăluit că Meghan a vorbit cu un prieten despre care știa că lucrează cu autorii. De ce? Din teama că disputa cu tatăl ei, Thomas Markle (76 de ani), ar putea fi prezentată greșit … din nou.

„Reclamanta s-a temut că povestea propagată în media de tatăl ei despre cum ea l-a abandonat fără să încerce să-l contacteze ar putea fi repetată.

De fapt, ea l-a sunat și i-a trimis mesaje, i-a scris inclusiv o scrisoare pentru a-l persuada să pună capăt discuțiilor sale cu presa. Și bărbatul i-ar fi răspuns în scris. (…)

Meghan i-a indicat prietenului ei să le comunice autorilor informațiile prezentate anterior pentru ca povestea să nu fie interpretată greșit încă o dată. Ea nu știe în ce condiții a fost această informație oferită autorilor.”

Mai mult decât atât, avocații Ducesei au confirmat că Meghan a colaborat într-adevăr cu Prințul Harry și cu Secretarul de Comunicare Jason Knauf pentru a redacta faimoasa scrisoare adresată tatălui ei, dar că nu a fost o „strategie media”, cum sugerează Mail on Sunday.

Trustul Associated Newspapers, dat în judecată de cuplul regal

Prințul Harry și Meghan Markle au dat în judecată tabloidul britanic Mail on Sunday și întreg trustul din care acesta face parte, Associated Newspapers, pentru publicarea unei scrisori redactate de Ducesă pentru tatăl ei.

Prințul Harry susține că scrisoarea a fost publicată „într-o manieră descompusă intenționat” pentru a manipula cititorii, adăugând că anumite părți din scrisoare au fost omise pentru a „masca minciuni” pe care tabloidul le „perpetuează de mai bine de un an”.

Demersul legal este finanțat din fondurile private ale cuplului, iar orice sumă câștigată în urma procesului va fi donată organizațiilor caritabile ce luptă împotriva hărțuirii.

Publicația Mail on Sunday a răspuns declarației Ducelui: „Mail on Sunday își susține materialul și se va apăra viguros.

În mod special, negăm categoric acuzațiile referitoare la modificarea scrisorii ducesei pentru a-i altera semnificația”.

Ulterior acestor informații, tatăl Ducesei a admis că el a fost cel care a dat publicității doar anumite fragmente din scrisoare, altele părându-i-se mult prea dureroase.

Foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Pîrva, despre fiul ei Alexandru: „Ziua mă solicită foarte mult”

Lili Sandu, noi detalii despre botezul fiului ei: „A fost chiar un îngeraș”

Meg Ryan a împlinit 59 de ani! Cele mai bune filme în care a jucat actrița

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter