Meghan Markle, ținta unui nou scandal: „O distrug, o umilesc…”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 20 ianuarie 2020, 18:37
Meghan Markle se află în mijlocul unui nou scandal. Iar cel care l-a inițiat a fost chiar tatăl ducesei, Thomas Markle. Acesta și-a acuzat fiica că „umilește” familia regală britanică.

La o zi după ce Palatul Buckingham a anunțat că Harry și Meghan nu vor mai fi membri activi ai monarhiei, Thomas a dat un interviu publicității în care critică decizia fiicei sale și a soțului acesteia.

Sâmbătă, Palatul a anunțat că cei doi nu vor mai folosi titlurile de „Alteță Regală” și nu vor mai primi bani din fonduri publice. La scurt timp, Markle, care nu are o relație apropiată cu Meghan (38 ani), a declarat, în cadrul unui doumentar difuzat de Channel 5, că ducesa de Sussex dă cu piciorul „visului oricărei fetițe”.

„Este dezamăgitor pentru că trăia practic visul oricărei fetițe. Toate fetițele doresc să devină prințese, iar ea a obținut acest lucru, iar acum îi dă cu piciorul pentru bani, din câte se pare”, a afirmat Thomas Markle, potrivit BBC.

Bărbatul a descris familia regală ca fiind „una din cele mai longevive instituții care au existat vreodată”.

De asemenea, el a susținut că atunci când Meghan s-a căsătorit cu Harry și-a luat angajamentul de „a face parte din familia regală și de a reprezenta familia regală”.

Aceasta este una dintre cele mai mari și longevive instituții care au existat vreodată. O distrug, o umilesc, o uzează… O transformă acum într-un Walmart (lanț de supermarketuri din America) cu o coroană deasupra. Este ceva ridicol, nu ar trebui să facă asta”, a declarat Thomas Markle.

Bărbatul, care nu a mai vorbit cu fiica sa din anul 2018, susține că nu crede că aceasta va lua legătura cu el acum, când nu mai face parte din familia regală britanică.

Nu cred că va lua legătura cu mine, mai ales acum… și nici Harry. Cred că amândoi se transformă în niște suflete pierdute în acest moment. Nu știu ce caută. Nu cred că știu nici ei ce anume caută”, a mai spus tatăl lui Meghan.

După ce au anunțat că se retrag din rolurile de membri seniori ai familiei regale britanice, Regina Elisabeta le-a retras titlurile lui Harry și Meghan.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Thomas Markle, Meghan și Harry.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter